
Niedopuszczalne praktyki przemysłu mięsnego, czyli jak oszukać klientów
Ciekawe czy wiesz jak podwoić masę kurczaków lub szynki albo z małych kawałków zrobić duży kawał mięsa.
Podobne artykuły, które również interesują innych:
Ciekawe czy wiesz jak podwoić masę kurczaków lub szynki albo z małych kawałków zrobić duży kawał mięsa.
Zapewne nie.
Ale okazuje się to wcale nic trudnego.
A tymczasem wystarczy małe kawałki mięsa obtoczyć w specjalnym proszku i następnie zawinąć w spożywczą folię, żeby wkrótce mieć piękny zwarty kawał mięsa.
Nawet po ugotowaniu nie da się tego oszustwa rozpoznać.
Chcesz powiększyć masę kurcząt czy szynki? Też nic trudnego wystarczy ostrzykać wodą i specjalnymi substancjami aby podwoić ich masę. Zobacz też jak robione są parówki i hamburgery (uprzedzam, że sceny są bardzo drastyczne) >>>
Bądź na bieżąco >>> ciekawostkiozdrowiu.pl>>> , czyli ZNANE i POPULARNE W INTERNECIE Domowe Sposoby na Zdrowie i Urodę – każdego dnia nowe i trendujące informacje – dlatego na facebook(u) koniecznie >>>
POLUB STRONĘ ciekawostkiozdrowiu
A teraz zobacz ten film na własne oczy jak łatwo można zostać oszukanym.
Możesz to zmienić. Na początek chociaż czytaj etykiety
Jeśli podoba Ci się ten blog polub go.
Sprawdź też inne wpisy a blog, jeśli Ci się podoba polub i udostępnij innym
źródło: youtube.com/watch?v=AOBQyLlDUg8